Aramızdan Ayrılanlar

KAYBETTİKLERİMİZ
KAYBETTİKLERİMİZ
Çağrı Güler Mustafa Baykut M. Ali Güneş Urus Kemal Gülsüm Çakıl Ayşe Ibrık Hüsne Zorkun Bağdat Elmas Emine Güler Dursun Sivri Havva Rande Cennet Mağara Hüsne Berk Hortlu Hacı Vakkas Kaya Kazakçı Yusuf Yusuf Kırıcı Mustafa Dinler Semerci Durdu Emine Yarbaş Mercen Yıldızlı Mahmut Ali Sultan Karagöz Elif Dolgun Ramazan ve Ülkü D.Şehitleri Emine Kozak Ambarcı Elif Doruk Ali Fatık Onaran Ahmet Dinler Osman Ahmet Zeynep Gök Hasan Dilbaz Hanifi Kekil Mısto Hüseyin Ömer Çirkin Zeynep Nurhak Sinan Dolgun Azzıkçı Ali Hava Kekeç Ümmusün Mehmet H.Kökenöz Ayşe Kökü Hanım Tükel Mehmet Aygörmez Elif Aygörmez Ayak Cuma Mehmet Yalçın Hatice Sarıaltun Beser Mustafa Recep Mehmet İmam Cuma Ayşe Kınalı Mehmet Koca Ayşe Karabıyık Ayşe Demir Nalbant Hasan Ahmet İğde Bömrklü Onbaşı Mehmet Havuç H.Temizyürek M.Onaran E.Çetinkaya Cengiz Sümbül Fatma Berker U.Ahmet Gök Fatih Yakar ve Eşi Hasan Arı ve Eşi M.Ali Arı Hatice Yıldızlı Fahri Yıldızlı İsrafil Yıldızlı Abdurahman Çolak ve Eşi Alırza Ünal Kızı emine Mehmet Kardeş ve Eşi Akif Kuş Fatma ve Merve Koca Furkan ve Nursel Mehmet Dilik ve Eşi Ayşe Dilik Teslime Dilik Ayşe Dilik Salman Malkoç Beser Malkoç Fadime Malkoç Esin Malkoç Beser Mıstık Kasım Zorkun Duran Tekin İbrahim Kozak Nurgül Kozak Canan Kozak Cansu Kozak Enes Kozak Edanur Çalışkan Elif Yeşil Emre Çalışkan Gülsüm Çalışkan Hatice Sivri İsa Filiz Mehmet Canlı Mehmet Çadır Muzaffer Deşir Nursel Hasırcı Ramazan Kırıcı Salman Erinci Yakup Zorkun Yusuf Kelle LİNK ADI Cahal Berk Ebili Berk Mehmet Berk Ökkeş Berk Mıstık Berk Ayşe Berk Selver Berk

14 Oca 2017

2015 de Kaybettiklerimiz

   OCAK 2015 TE ÖLENLER 
   ----------------------------------
   Mehmet KÖKÜ (topçu)
   Aksu Mahallesi Erinci obasında ikamet eden Topçu Mehmet KÖKÜ vefat etmiştir. Dost ve akrabalarına duyurulur. ALLAH rahmet eylesin.
Doğum Yılı: 1932
Ölüm Tarihi: 07.01.2015
-----------------------------
   Şerif DİNLER
   İstiklal Mahallesinden merhum Gro Ahmet eşi Şerif hatun vefat etmiştir. Dost ve akrabalarına duyurulur. ALLAH rahmet eylesin.
Doğum Yılı: 1340
Ölüm Tarihi: 16.01.2015
-----------------------------
   Mercen ÇAKIL
   Fatih Mahallesinde ikamet etmiş merhum keçeli Ali’nin kızı Mercen ÇAKIL vefat etmiştir. Dost ve akrabalarına duyurulur. ALLAH rahmet eylesin.
Doğum Yılı: 1966
Ölüm Tarihi: 22.01.2015
-----------------------------
   Hüseyin İbrahim DİLİK
   engizek Mahallesinde ikamet eden Hüseyin İbrahim DİLİK vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, Dost ve akrabalarına sabırlar dileriz....
Doğum Yılı: 1939
Ölüm Tarihi: 24.01.2015
-----------------------------    
   ŞUBAT 2015 DE ÖLENLER
 
   Mehmet KÖKER (memur)
   Engizek Mahallesinde ikamet eden Mehmet KÖKER vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına duyurulur…
Doğum Yılı: 1924
Ölüm Tarihi: 01.02.2015
-----------------------------
   Süleyman ERSUS:
   Fatih Mahallesinde ikamet eden Hamdi Süleyman Ersus vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına duyurulur…
Doğum Yılı: 1952
Ölüm Tarihi: 24.02.2015
-----------------------------
   Zeynep ÇOLAK:
   Aslen engizek mahallesinden olup Pazarcık’ta ikamet eden merhum Ali Çolak’ın eşi Doktor Mustafa, Mehmet, Durdu, Yahya, Ahmet Çolak’ın anneleri Zeynep Hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1930
Ölüm Tarihi: 26.02.2015
-----------------------------
       MART 2015 DE ÖLENLER
 
   Emine IBRIK
   Mercen obasında ikamet eden Şevket IBRIK’IN hanımı Emine Hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına sabırlar dileriz..
Doğum Yılı: 1960
Ölüm Tarihi: 04.03.2015
-----------------------------
   Mehmet YAVUZ
   Aslen Ak dere mahallesinden olup Kahramanmaraş’ ta ikamet eden Merhum Arif Yusuf’un oğlu Mehmet YAVUZ beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1955
Ölüm Tarihi: 16.03.2015
-----------------------------
   Ali Zorkun (cılav Ali)
   Aslen Engizek mahallesinden olup Kahramanmaraş’ ta ikamet eden Ali ZORKUN (cılav Ali) vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1950
Ölüm Tarihi: 24.03.2015
-----------------------------
   Leyli KIRICI
   Aslen Çağlayanceritli olup Kahramanmaraş Kara ziyaret’ te ikamet eden Çoban Yusuf’un kızı Maksut Yusuf’un eski eşi Leyli KIRICI Vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1955
Ölüm Tarihi: 29.03.2015
-----------------------------
   İbrahim Erdem (ibo)
   Çağlayancerit’e bağlı Bozlar Mahallesinde ikamet eden İki gözü görmeyen İbrahim ERDEM vefat etmiştir. Dost ve akrabalarına duyurulur. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına ve ailesine tüm tanıyan dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Doğum yılı: 1930
Ölüm Tarihi:25 Mart.2015
------------------------------------      
          NİSAN 2015 DE ÖLENLER
                           
   Hatice KEKİL
   Aslen Çağlayanceritli olup Küçük ören köyünde ikamet eden           Hatice KEKİL Vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına sabırlar dileriz.
Not: Besi Veli ve Besi Salman’ ın kız kardeşleridir.
Doğum Yılı: 1960
Ölüm Tarihi: 11.04.2015
-----------------------------
   Musa Çetinkaya
   Çağlayancerit Aksu Mahallesinden Karaca Abdullah’ın Abisi Karaca Musa Çetinkaya vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına sabırlar dileriz. Not: Edaş Şefi Ömer Çetinkaya’nın Amcası
Doğum Yılı: 1929
Ölüm Tarihi: 17.04.2015
-----------------------------
   Hatice DURUR
   Aslen Çağlayanceritli olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden Çoban Ali’nin Mehmet’in eşi Hatice DURUR vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1954
Ölüm Tarihi: 29.04.2015
-----------------------------
   Cuma Uzan
   Çağlayancerit Kale mahallesinde ikamet eden Ozanlı Cuma UZAN vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1949
Ölüm Tarihi: 30.04.2015
-----------------------------
         MAYIS 2015 DE ÖLENLER
 
   Elif TEMİZYÜREK
   Çağlayancerit Fatih mahallesinde ikamet eden Nalbant Mehmet’in eşi Elif Hatun geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1940
Ölüm Tarihi: 02.05.2015
-----------------------------
   Hatice ÇELİK
   Çağlayancerit karafirez obasında ikamet eden Osman İbiş’in Oğlu Yusuf Çelik’in eşi Hatice Hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1940
Ölüm Tarihi: 13.05.2015
-----------------------------
   Ali KUZU (paşa Ali)
   Çağlayancerit Akdere mahallesinde ikamet eden Paşa Ali Kuzu vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Dost ve akrabalarına sabırlar dileriz.
Doğum Yılı: 1920
Ölüm Tarihi: 25.05.2015
-----------------------------
   HAZİRAN 2015 DE ÖLENLER
 
   Sadet Bahçe
   Aslen Çağlayanceritli olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden merhum köşker Salman Bahçe’nin eşi Sadet Hanım vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz. Dost ve akrabalarına ve tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1930
Ölüm Tarihi: 01.06.2015
-----------------------------
   Burhan ÇELEBİ
   Aslen Çağlayanceritli olup Pazarcık’ta ikamet eden Hatun Mustafa’nın oğlu Burhan ÇELEBİ vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz. Dost ve akrabalarına ve tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1962
Ölüm Tarihi: 02.06.2015
-----------------------------
   Hasan KÖŞKER
   Boylu Mahallesi Muhtarın babası Hasan KÖŞKER vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz. Dost ve akrabalarına ve tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1932
Ölüm Tarihi: 03.06.2015
-----------------------------
   Mehmet Altın (Hacı Gadder)
   Çağlayancerit Yalangoz Obasında ikamet eden Hacı Mehmet Gadder Altın vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz. Dost ve akrabalarına ve tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1924
Ölüm Tarihi: 05.06.2015
-----------------------------
   Mehmet Dolgun (Haccalı Mehmet)
   Çağlayancerit İstiklal Mahallesinde ikamet eden Haccalı Mehmet DOLGUN vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz. Dost ve akrabalarına ve tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1927
Ölüm Tarihi: 13.06.2015
-----------------------------
   Zeynep KOCAMAN
   Çağlayancerit Ak dere Mahallesinde ikamet eden merhum Kocaman’ın eşi Zeynep hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz. Dost ve akrabalarına ve tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1930
Ölüm Tarihi: 17.06.2015
-----------------------------
   Ramazan ONARAN
   Aslen Çağlayancerit Ak dere Mahallesinden olup İstanbul’da ikamet eden Merhum Usta İbrahim’in oğlu Ramazan Onaran vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet Dost ve akrabalarına ve tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1950
Ölüm Tarihi: 29.06.2015
-----------------------------
   Abdullah BALABAN
   Çağlayancerit Ali kocalar Mahallesinden Yanık Durmuş’un Oğlu Abdullah Balaban bu gün saat 11 sularında av tüfeği ile kalbine bir kurşun sıkarak intihar etmiştir. İntihar sebebi ise bilinmemektedir. Merhuma Allah’tan rahmet Dost ve akrabalarına ve tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1980
Ölüm Tarihi: 30.06.2015
-----------------------------
   TEMMUZ 2015 DE ÖLENLER
 
    Rabia KÜÇÜK
    Çağlayancerit Akdere Mahallesinden Merhum Mehmet Küçük’ün eşi Rabia hatun vefat ermiştir. Merhuma Allah’tan rahmet Dost ve akrabalarına ve tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1955
Ölüm Tarihi: 20.07.2015
-----------------------------
   Hanifi Yenipınar
   Aslen Çağlayancerit’li olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden Merhum Nazmi TÜKEL’in damadı Hanifi YENİPINAR vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1949
Ölüm Tarihi: 26.07.2015
-----------------------------
  AĞUSTOS 2015 DE ÖLENLER
 
   Kasım Altun
   Çağlayancerit Aksu mahallesinde ikamet eden saltoğlu Kasım Altun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1930
Ölüm Tarihi: 02.08.2015
-----------------------------
   Ali İĞDE
   Aslen soğukpınar köyünden olup Kahramanmarş’ta ikamet eden Muhammet’in oğlu Ali İğde Kahramanmaraş’ta ikamet etmekteydi Girdiği Ceyhan suyunda boğularak hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1977
Ölüm Tarihi: 05.08.2015
-----------------------------
    Mehmet ATAŞ (eco)
    Mehmet Ataş üç arkadaşıyla birlikte serinlemek için Kızandere Göletine giderler. Arkadaşlarıyla birlikte suya atlarlar. Üç arkadaşı boğulmaktan kendilerini kurtarırlar Mehmet Ataş ise Boğularak hayatını kaybetmiştir. Kahramanmaraş’tan gelen dalgıçlar tarafından dört saat sonra Mehmet’ İn cesedi sudan çıkartılmıştır. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz. Yakınlarına ve dost akrabalarına arkadaşlarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Not: Mustafa Ataş’ın oğlu
DoğumYılı:22.03.1988
Ölüm Tarihi: 09.08.2015
-----------------------------
   İsmail Tükel
   Aslen Çağlayanceritli olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden merhum Nazmi TÜKEL’İN oğlu İsmail geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1959
Ölüm Tarihi: 09.08.2015
-----------------------------
   Fatma
   Akdere eski Muhtarı sayın Ramazan Kuzu’nun kayın validesi Fatma Hatun Küçükören köyünde vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1932
Ölüm Tarihi 11.08.2015
------------------------------
   Zeynep Kaplan
   Aslen Çağlayancerit Fatih Mahallesinden olan merhum Abuzer Duman’ın kızı Zeynep kaplan Kahramanmaraş’ta ikamet etmekte idi Zeynep hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1938
Ölüm Tarihi: 23.08.2015
-----------------------------
  Firdevs Mustafa
  Çağlayancerit Boylu Mahallesinde ikamet eden Firdevs Mustafa vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1930
Ölüm Tarihi: 29.08.2015
-----------------------------
    EYLÜL 2015 DE ÖLENLER
 
   Alinco Mehmet Bozdere
   Çağlayancerit Küçükcerit Mahallesinde ikamet eden Alinco Mehmet Bozdere vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1938
Ölüm Tarihi: 14.09.2015
-----------------------------
  Yeter Kekil
  Çağlayancerit Engizek Mahallesinde ikamet etmiş merhum Büyük Mehmet’in eşi Yeter Hanım vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Hasan ve Cuma Kekil’in anneleri.
Doğum Yılı: 1930
Ölüm Tarihi: 15.09.2015
-----------------------------
   Mehmet Temizyürek
   Çağlayancerit Fatih Mahallesinde ikamet eden Nalbant Mehmet vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı: 1931
Ölüm Tarihi: 16.09.2015
-----------------------------
   Hatice Özrürk Elmas
   Çağlayancerit İstiklal Mahallesinde ikamet eden Mıstık Öztürk’ün kızı sucu Veli’nin yeğeni Abdullah Elmas’ın eşi Hatice Hanım vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1969
Ölüm Tarihi: 16.09.2015
-----------------------------
   EKİM 2015 DE ÖLENLER
 
   Gülben Aydemir
   Çağlayancerit Değirmengözü Mahallesinde ikamet eden Memiş ve Gülhatun aydemir’in torunları Fikret Aydemir’in kızı Gülben Aydemir vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  24.09.2002
Ölüm Tarihi: 01.10.2015
-----------------------------
   Havva GÖK
   Çağlayancerit Engizek Mahallesinde ikamet eden Engizek Muhtarı Sayın Hamza Gök’ün annesi Havva hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1932
Ölüm Tarihi: 10.10.2015
-----------------------------
   Mahmut KARASU
   Çağlayancerit Söğütlü durağında ikamet eden Yusuf Karasu’nun oğlu Mahmut Karasu vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1970
Ölüm Tarihi: 11.10.2015
-----------------------------
   Salman Battal (karaçavış)
   Çağlayancerit Fatih mahallesinde ikamet eden Karaçavış lakaplı Salman Battal vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1944
Ölüm Tarihi: 13.10.2015
-----------------------------
   Halil Berker
   Aslen Çağlayancerit Engizek mahallesinden olup Pazarcıkta ikamet eden Azıkçılar sülalesinden Halil Berker vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1929
Ölüm Tarihi: 14.10.2015
-----------------------------
   Veli Onaran
   Çağlayancerit İstiklal mahallesinde ikamet eden Vırıt Ali’nin oğlu Veli Onaran vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1978
Ölüm Tarihi: 18.10.2015
-----------------------------
   Mehmet İBİK (ibik Mehmet)
   Çağlayancerit İstiklal mahallesinde ikamet eden İbikler sülalesinden İbik Mehmet vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1926
Ölüm Tarihi: 20.10.2015
-----------------------------
   Elif ÇAKIL
   Çağlayancerit Fatih mahallesinde ikamet eden merhum Devri Hasan’ın eşi Elif Çakıl vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1922
Ölüm Tarihi: 23.10.2015
-----------------------------
   Tomas İbrahim Fidan
   Çağlayancerit Aksu mahallesinde ikamet eden tomas İbrahim 03.09.2015 Tarihinde kazıklı yolunda motosikleti ile kaza geçirmişti. O günden bu yana komada yatan İbrahim Fidan vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz Yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1944
Ölüm Tarihi: 29.10.2015
-----------------------------
   Veli Yıldızlı (gazi Veli)
   Çağlayancerit Fatih mahallesinde ikamet eden Veli Yıldızlı vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1939
Ölüm Tarihi: 30.10.2015
-----------------------------
   Elif Kırıcı
   Çağlayancerit Fatih mahallesinde ikamet eden Mevlüt Kırıcı’nın eşi Elif Hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1975
Ölüm Tarihi: 31.10.2015
-----------------------------
    KASIM 2015 DE ÖLENLER
 
   Zeynep TEKİN
   Aslen Çağlayancerit Engizek mahallesinden olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden Merhum Doruk Hüseyin Tekin’in eşi Zeynep Hatun vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ve dost akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1931
Ölüm Tarihi: 07.11.2015
-----------------------------
   Meryem İĞDE
   Çağlayancerit Akdere mahallesinden merhum keçeli Mıstık İğde’nin eşi Meryem hatun. Hasan ve Mahmut, hocanın anneleri vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet yakın akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1929
Ölüm Tarihi: 29.11.2015
-----------------------------
   ARALIK 2015 DE ÖLENLER
 
   Cennet ALIÇ
   Çağlayancerit Kale mahallesinden olup Kahramanmaraş’ta ikamet eden İsmail ALIÇ’ın eşi Cennet hatun vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet yakın akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1939
Ölüm Tarihi: 10.12.2015
-----------------------------
   Reşit DODAK
   Çağlayancerit Helete mahallesinde ikamet eden Reşit DODAK vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet yakın akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1339
Ölüm Tarihi: 10.12.2015
-----------------------------
   Mustafa ULAŞ (kekeç Mustafa)
   Çağlayancerit fATİH mahallesinde ikamet eden Kekeç Mustafa Ulaş vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet yakın akrabalarına tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1927
Ölüm Tarihi: 19.12.2015
-----------------------------
   Ayşe İĞDE
   Çağlayancerit Akdere mahallesinde ikamet eden keçeli Veli’nin eşi Ayşe hatun vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet yakın akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1935
Ölüm Tarihi: 28.12.2015
-----------------------------
   Ali KELLECİ
   Çağlayancerit Fatih mahallesinde ikamet eden Kalender oğlu Ali kelleci vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet yakın akrabalarına ve tüm tanıyanlarına sabırlar diliyoruz.
Doğum Yılı:  1950
Ölüm Tarihi: 29.12.2015
 

 

Hiç yorum yok: